Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ *ΠΑΤΜΟΣ*

ΠΑΤΜΟΣ γνωστή ως και τα Ιεροσόλημα του Αιγιαίου.
Ενα νησί πραγματικά ευλογημένο από το Θεό.
Δεν περίμενα όταν επέλεξα την Πάτμο για ένα 4ήμερο ότι θα μου αφήσει τόσο όμορφες εντυπώσεις....Λες και βρίσκεσαι σε άλλο κόσμο, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του νησιού κάνουν ότι μπορούν για να μην διαταράξουν την ηρεμία που επικρατεί στο νησί και του προσδίδει ένα άλλο χαρακτήρα. Οι χαμογελαστοι και ευγενικοί κάτοικοι του νησιού είναι υπέροχοι.Δεν τους έχει επιρεάσει ο τουρισμός.
Εκτός από τα προσκυνήματα του νησιού αυτό που σε μαγεύει είναι οι παραλίες του νησιού με τα καθαρά νερά.Ιδανικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά...

Είχαν απίστευτα περιποιημένα καίκια, σε κανένα άλλο νησί που έχω πάει δεν έχω δει. Μου άρεσε το όνομα από το συγκεκριμένο ΕΛΠΙΔΑ.
Ο δρόμος προς την Ιερα Μονή Πάτμου με ιδρυτή τον όσιο Χριστόδουλο.

Θέα από τη Μονή της Παναγιας της Κουμάνας.Ψηλά στο βουνό διακρίνεται το φρούριο που μέσα είναι χτισμένη η Μονή της Πάτμου.

Μια γωνίτσα από το λιμάνι στης Σκάλας

Το λιμάνι της Σκάλας
Το καλντερίμι που οδηγεί στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ για μένα θέαμα και εμπειρία.
Δυστυχώς δεν μπορεσα να βγάλω φωτογραφίες από τα προσκυνήματα διότι δεν το επιτρέπουν.Σας εύχομαι να πάτε να τα δείτε από κοντά, πραγματικά αξίζουν
Μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσω να ξαναπάω.....

5 σχόλια:

 1. Τι όμορφη ξενάγηση..δεν έχω πάει ποτέ στη Πάτμο αντιθέτως είχα το καλύτερο μου πελάτη εκεί και συνεργαζόμουνα με τη γκαλερύ του επι χρόνια μέχρι τώρα που σταμάτησα.Πάντως είναι ένα απο τα πρ'ώτα νησιά πο έχω σκοπό να πάω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΝΕΝΑ!!!!!!!!
  ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ!!!
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!
  ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://diaheiros.blogspot.com/2011/08/blog-post_15.html
  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι μέσα στα σχέδια της επόμενης χρονιάς. Μακάρι να πάμε και τώρα κυρίως που είδα τις φωτογραφίες σου!!Καλώς σε βρήκα και καλό μήνα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή